Hartelijk welkom op de website van Bistro Puur in Oldenzaal.

Reserveren

Ons team staat 6 dagen in de week voor U klaar.

U wordt ontvangen door een vriendelijke en vakkundige bediening.

Reserveer nu!

Menu du Chef

Bent u benieuwd wat onze chef nu weer gebrouwen heeft?

Lees meer

Openingstijden

Maandags gesloten (uitgezonderd bij reservering vanaf 10 personen)
Geopend van Dinsdag tm Zondag van 17.00-22.00 uur

Welkom bij Bistro Puur

Bistro Puur

Plechelmusplein 18
7571 EG Oldenzaal
T +31 (0)541-535060

F +31 (0)541-535059
www.bistropuur.nl
info@bistropuur.nl

.

A 'la Carte

Carpaccio
Rundercarpaccio met truffel créme en parmezaanse kaas € 11,50
ook verkrijgbaar in XL! + € 3,-
met eendenlever + € 4,50
Cuvée Prestige, Domaine Boyer, Glas € 5,- Karaf € 8,- Fles € 24,-

Zalm
Gerookte zalm met bulger selderij salade € 10,50
Grenache rosé, Domaine la Colombette, glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Salade nicoise
Kabeljauw balletjes op een salade nicoise € 9,50
Pecorino, Saladini Pilastri glas €5,20 karaf €8,20 fles €25,-
 
Slakken
Gegratineerde slakken in kruidenboter € 8,50
Heel dozijn + € 3,50
Chardonnay, Gustav Krug, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Champignons
Champignon dordogne met knoflooksaus € 8,50
Chardonnay, Gustav Krug, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Paddenstoelen kroketjes
Huisgemaakte paddenstoelen kroketjes met grove mosterd mayonaise € 7,50
Blanc de Noir, Leo Hillinger glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Truffelsoep
Truffelsoep afgebakken onder bladerdeeg € 7,50

Tomatensoep
Tomatensoep met pesto € 6,50
 
Kreeftensoep
Kreeftensoep met lamellen van kabeljauw € 8,50
Wijnarrangement 3- gangenmenu €19,50

Bobarrangement €10,-

Tournedos of Entrecote
Gegrilde Tournedos of dry aged Entrecote met knoflookolie, pepersaus of truffelsaus € 26,50
Over bakken met eendenlever? + € 6,50
Sangiovese & montepulciano, Saladini Pilastri, glas €5,- karaf €8,- fles €24,-
 
Kabeljauw
kabeljauwfilet uit de oven met kreeftensaus € 20,75
Chardonnay, Gustav Krug, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-

Runder bavette
Gegrilde runder bavette met gepofte knoflookjus € 19,50
Merlot, Domaine La Fadéze, glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Dorade filet
Dorade filet met beurre blanc € 19,75
Viura, Bodegas Azabache glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Ibérico nek
Zacht gegaarde Ibérico nek met truffeljus € 19,75
Tempranillo & Syrah, Sélection de Andrés Iniesta, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Varkenswang
Zacht gegaarde varkenswangetjes met een saus van gepofte knoflook € 17,50
Merlot, Domaine La Fadéze, glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Spies Puur
Spies Puur van gegrilde varkenshaas met pindasaus of champignonsaus € 17,50
Zweigelt, Leo Hillinger, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Schnitzel
Huisgeklopte schnitzel met champignonsaus € 16,50
Zweigelt, Leo Hillinger, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Risotto 
Risotto met tomaat en basilicum € 15,50
Gruner veltliner, Rockabilly, glas €5,20 karaf €8,20 fles €25,-

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en een frisse salade.
Ook nog zin in friet? + € 2,50

Grand dessert
Grand dessert van verschillende lekkernijen € 10,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95
 
Kaas
Keuze van diverse binnen en buitenlandse kazen van onze kaaswagen € 10,50
Tawny port, Kopke glas €5,95
Colheita 2002, Kopke glas €7,95
 
Chocoladetaartje
Chocolade moelleux ('lopend taartje') met karamelijs € 8,50
Verduzzo, La Tunella Glas €3,95

Crème brûlée
Crème brûlée van vanille met walnoot roomijs € 7,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95

Rood fruit
Roodfruit met witte wijn sabayon en vanille roomijs € 7,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95
 
Gemarineerde aardbeien
Gemarineerde aardbeien met yoghurt bosvruchten ijs € 7,50
Semi-Dulce, Andres Iniesta, glas €3,95
 
Panna cotta 
Panna cotta van vanille met aardbeien merengue en yoghurt bosvruchten ijs € 7,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95

Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocolade saus € 6,50
Verduzzo, La Tunella glas €3,95

Kletskoppen
Kletskoppen met vanilleroomijs en karamelsaus € 6,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95

 

Pure daghappen

De heerlijke Pure Daghappen van Bistro Puur
Voor de vaste lage prijs van slechts € 8,50 !

(Geserveerd tussen 17:00 uur & 18:30 uur)

De heerlijke Pure Daghappen voor week 38 zijn:
 

Dinsdag 9 Oktober:
In de oven gebakken Victoria baars met kreeftensaus

Woensdag 10 Oktober:
In de oven gebakken Victoria baars met kreeftensaus

Donderdag 11 Oktober:
Zacht gegaarde varkensnek met truffeljus

Vrijdag 12 Oktober;
Ovengegaarde victoriabaars filet met witte wijn saus

Alle heerlijke Pure Daghappen worden vergezeld door een aardappelgarnituur en een frisse salade.
Daghap is exclusief bijpassende wijn.

Wij verwelkomen u graag!

Team Bistro Puur

 

Menu

Menu Du Chef

 

3 gangen €34,50

Voorgerechten:

Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise en geschaafde eendenlever

of

Gegrilde coquilles met kruiden parelgort en kreeftensaus

of

zacht gegaarde kalfstong met salade van bulger en selderij

Hoofdgerechten:

Tamme eend filet met rode wijn jus

of

Dorade filet met wilde rijst en kruiden buerre blanc

of

Reebok bief met truffel jus

of

Gegrilde kalfs steak met gepofte knoflook jus

Dessert:

Grand dessert

of

Keuze van onze kaaswagen + € 3,50

 

of laat u verrassen door onze chefmet een 3,4 of 5 gangen menu

  • 3- gangen verrassing € 40,-
  • 4- gangen verrassing € 47,50
  • 5- gangen verrassing € 55,-
  •  
 

Culinaire tocht

De Culinaire tocht happen en stappen Oldenzaal (€ 38,- p.p.):

of ook wel genoemd Happen en Stappen

De Culinaire Tocht (happen en stappen) Oldenzaal is een ontspannen tour door drie bedrijven.

Zo begint u bij VINDOM wijn bar
Hier wordt u ontvangen met een glas Prosecco.
Nadat u bent  "gesetteld"  zal U verrast worden met huisgemaakte Tapas. (H)eerlijke gerechtjes, aangepast op het seizoen.
Het hoofdgerecht zal bij Bistro Puur worden geserveerd.
Hier zal de keus aan u worden gelaten, eet wat U lekker vindt.
Uiteindelijk sluit u de avond af bij Maison Culinair met het grand dessert.
De koks gaan u verrassen met huisgemaakte lekkernijen die naadloos aansluiten op het seizoen.
Kortom een avond vol smaken, heerlijkheden en een avondvullend programma.
*exclusief de bijkomende drankjes en de supplement prijzen bij bistro puur.

Reserveren

Alleen mogelijk via info@bistropuur.nl

of bel 0541-53 50 60

 

Vacatures

Wij zijn opzoek naar;

Enthousiaste bedieningsmedewerkers (parttime & weekenden)

Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor het verlenen van optimale service aan onze gasten.

Tijdens het uitvoeren van deze functie kom je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden tegen;

  • het ontvangen en placeren van gasten
  • het bedienen van gasten in het restaurant
  • het opnemen van bestellingen
  • het serveren van gerechten
  • raadplegen van de Chef de Rang of Chefkok m.b.t. speciale wensen van de gast
  • het afruimen van tafels
  • opruimen/ schoonmaken van publiek en werkruimtes

Functie eisen;

  • teamplayer
  • leergierig en ethousiasme voor het vak
  • enthousiaste uitstraling en instelling
  • flexibel en initiatiefrijk
  • representatief

Spreekt je bovenstaande vacature aan en wil je reageren?

Stuur je sollicitatiebrief naar;

Bistro Puur

Sint Plechelmusplein 18

7571 EG Oldenzaal

info@bistropuur.nl

t.a.v. Jan Huiskes

 

Reserveren

U bent van harte welkom:

Ons team staat 6 dagen in de week voor U klaar.

U wordt ontvangen door een vriendelijke en vakkundige bediening.

De keuken is klassiek met een modern tintje en U weet waar U aan toe bent.

(H)eerijke produkten zonder overbodige poespas.

Bistro Puur The Place To Be!

Proef & Ervaar!

di. t/m zo. vanaf 17.00 uur.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

info@bistropuur.nl

Uw reservering wordt altijd bevestigd.

Met vriendelijke groet,

Jan Huiskes & Team Bistro Puur

Kom genieten.

Get in touch

  • Bistro Puur
          Plechelmusplein 18
          7571 EG Oldenzaal
  • +31 (0)541-535060
  • info@bistropuur.nl

Contact

Vul hier uw gegevens in
Informatie aanvraag

Bistro Puur gaat zorgvuldig om met uw gegevens. In het kader van de wet AVG vragen wij u om uw toestemming. Uw gegevens worden niet bewaard in onze database maar rechtstreeks naar ons gemaild.

Twitter

Jan Huiskes (1 year ago)
RT @BeijkMaurice: Mooie #Duurzame kans voor @gemeentehengelo https://t.co/vXnAj3OWux
Jan Huiskes (2 years ago)
@CouvertsNL @IENSnl wij staan op 586 super tevreden mee, volgend jaar in de top 200, ga we voor 🍾🍷
Jan Huiskes (2 years ago)
RT @Bolschertweets: Wij zoeken een Manager Productie voor het aansturen van onze productieorganisatie. Ervaring in de foodbranche is... htt…
Jan Huiskes (2 years ago)
RT @jrWijnenSpijs2: Benieuwd wie de 5 winnaars zijn en het 4-gangen Verkiezingsdiner proeven van SVH Meesterkok Jelle Wagenaar @hetseminar1…
Jan Huiskes (2 years ago)
RT @VVVOldenzaal: As zaterdag en zondag #deverjoardagvanplechelmus met o.a carillonconcert @estherschopman abba in concert,heilige mis http…

Sfeerimpressie